Haller kiest alsnog voor interlandcarrière met Ivoorkust

Reacties

Ivoorkust heeft met succes Sébastien Haller voor zich weten te winnen. De aanvaller van West Ham United staat aan de vooravond van een debuut voor De Olifanten.

Haller kiest alsnog voor interlandcarrière met Ivoorkust
© Pro Shots

Haller (26) speelde de nodige wedstrijden voor de vertegenwoordigende teams van Frankrijk. Een uitverkiezing voor Les Bleus bleek (nog) te hoog gegrepen voor de voormalig FC Utrecht-spits.

Mede vanwege het uitblijven van een uitnodiging van Didier Deschamps werd vanuit Ivoorkust een poging ondernomen Haller te verleiden tot een alternatieve interlandcarrière. Aangezien zijn moeder Ivoriaans is, had de aanvaller de optie uit te komen voor De Olifanten.

Haller wees eerdere toenaderingen af, maar heeft nu alsnog ingestemd gezien zijn plaats in de selectie van Ivoorkust voor de wedstrijden tegen Madagaskar op 12 en 17 november. Die duels staan in het teken van de kwalificatie voor de strijd om de Afrika Cup in Kameroen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer S. Haller
Meer over S. Haller
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.