Haller en Ziyech tegenover elkaar bij Champions League-kraker

Reacties

Twee ex-Ajacieden staan tegenover elkaar in de heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League tussen Borussia Dortmund en Chelsea. In het Westfalenstadion staat Sébastien Haller aan de aftrap namens de thuisploeg, Hakim Ziyech begint bij de bezoekers.

Haller en Ziyech tegenover elkaar bij Champions League-kraker
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1 - 0
Chelsea
Chelsea

Voor Haller is het zijn eerste Champions League-wedstrijd in het geel-zwart van Dortmund. De Ivoriaanse spits was in de eerste seizoenshelft uitgeschakeld door een geval van teelbalkanker, maar is inmiddels weer aangesloten bij de selectie en speelt al een maand volop mee in de Bundesliga.

Bij de tegenstander uit Londen is de basisplek voor Hakim Ziyech misschien een minder grote verrassing dan het lijkt. Chelsea kocht in januari zowat een volledig elftal, maar mocht slechts drie van de versterkingen inschrijven voor de Champions League. Noni Madueke viel bijvoorbeeld buiten de boot. Ziyech krijgt mede daardoor de kans om zich te tonen bij de Europees kampioen van 2021.

Opstelling Borussia Dortmund: Kobel, Wolf, Süle, Schlotterbeck, Guerreiro, Can, Adeyemi, Bellingham, Özcan, Brandt, Haller

Opstelling Chelsea: Arrizabalaga, James, Koulibaly, Silva, Chilwell, Loftus-Cheek, Fernández, Ziyech, Félix, Mudryk, Havertz

Bekijk hier al onze video's
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.