Halilhodzic bitter over WK-succes Marokko: 'Ik kan het vergeten noch vergeven'

Reacties

Vahid Halilhodzic kijkt met een zwaar gemoed terug op de historische WK-prestaties van Marokko. Hij had het WK als de kroon op zijn carrière willen hebben.

Halilhodzic bitter over WK-succes Marokko: 'Ik kan het vergeten noch vergeven'
© Pro Shots

Halilhodzic (70) werd in augustus aan de kant geschoven bij De Leeuwen van de Atlas. Mede vanwege zijn problemen met Hakim Ziyech was zijn positie volgens de Marokkaanse bond onhoudbaar geworden. Na zijn vertrek nam Walid Regragui het over om vervolgens op het WK in Qatar, met Ziyech in een hoofdrol, geschiedenis te schrijven met Marokko.

Halilhodzic heeft nog steeds moeite met zijn gedwongen vertrek bij Marokko. De Bosniër voelt zich in zijn eer aangetast. 'Ze hebben mij mijn trots afgenomen. Dat kan ik vergeten noch vergeven. Want het had het sluitstuk moeten worden van mijn carrière als coach', zegt hij tegen het Kroatische tportal.hr.

Ook de dank en de eer die Regragui hem toezwaaide na het historische WK kan Halilhodzic niet op andere gedachten brengen. 'Mijn bitterheid kan het niet wegnemen. Het kan niet goed maken wat ik heb moeten missen.'

'Marokko heeft geen eerlijke kans gehad'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.