Hakimi biedt Infantino excuses aan na woede-uitbarsting

Reacties

Achraf Hakimi heeft zijn excuses aangeboden aan Gianni Infantino, nadat hij na de verloren troostfinale verhaal was gaan halen bij de FIFA-voorzitter. De Marokkaanse vleugelverdediger heeft spijt van zijn woede-uitbarsting, al moet het voorval volgens hem ook niet overdreven worden.

Hakimi biedt Infantino excuses aan na woede-uitbarsting
© Pro Shots
Kroatië
Kroatië
2 - 1
Marokko
Marokko

Hakimi claimde in de slotfase een vrije trap op een gevaarlijke positie, maar Abdulrahman Al-Jassim liet tot grote woede van de rechtervleugelverdediger doorspelen. Na het laatste fluitsignaal botvierden verschillende Marokkaanse spelers hun frustraties op de Qatarese scheidsrechter. Hakimi moest door bondscoach Walid Regragui worden weggetrokken en beende vervolgens woedend naar binnen.

In de catacomben stuitte de speler van Paris Saint-Germain vervolgens op Infantino. Volgens de NOS wilde Hakimi verhaal halen bij de voorzitter van de FIFA en ging hij een paar centimeter voor Infantino staan. Met stemverheffing ging hij vervolgens tekeer. De omroep mocht de beelden niet filmen, omdat het opvallende moment niet plaatsvond in de officiële mixed zone.

Hakimi kreeg al snel door dat hij anders had moeten reageren. Toen de woede wat was gezakt, meldde de back zich nog eens bij Infantino. 'Er is niets gebeurd', vertelde Hakimi aan Marokkaanse media. 'Ik was heel boos woedend maar ben later naar hem toegegaan en heb me verontschuldigd voor de dingen die ik tegen hem heb gezegd. Gianni is juist mijn vriend en ik respecteer hem enorm.'

De Marokkaanse bondscoach, Walid Regragui, had zich al teleurgesteld uitgesproken over het gedrag van zijn spelers. Het is onduidelijk of de woede-uitbarsting van Hakimi nog een staartje zal krijgen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.