'Woedende Hakimi haalt in catacomben verhaal bij Infantino'

Reacties

De gemoederen bij Marokko liepen zaterdag hoog op na de verloren troostfinale tegen Kroatië (2-1). Met name Achraf Hakimi had zijn emoties niet onder controle.

'Woedende Hakimi haalt in catacomben verhaal bij Infantino'
© Pro Shots
Kroatië
Kroatië
2 - 1
Marokko
Marokko

Hakimi claimde in de slotfase een vrije trap op een gevaarlijke positie, maar Abdulrahman Al-Jassim liet tot grote woede van de rechtervleugelverdediger doorspelen. Na het laatste fluitsignaal botvierden verschillende Marokkaanse spelers hun frustraties op de Qatarese scheidsrechter. Hakimi moest door bondscoach Walid Regragui worden weggetrokken en beende vervolgens woedend naar binnen. 

In de catacomben stuitte de speler van Paris Saint-Germain vervolgens op Gianni Infantino. Volgens de NOS wilde Hakimi verhaal halen bij de voorzitter van de FIFA en ging hij een paar centimeter voor Infantino staan. Met stemverheffing ging hij vervolgens tekeer. De omroep mocht de beelden niet filmen, omdat het opvallende moment niet plaatsvond in de officiële mixed zone.

Geen troostprijs
Marokko verloor de troostfinale met 2-1 van Kroatië en sluit een geweldig WK af zonder prijs. Zondag wordt de finale gespeeld. Regerend wereldkampioen Frankrijk neemt het dan op tegen Argentinië, dat in de kwartfinale Nederland uitschakelde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.