Haaland kan niet wachten op hervatting Premier League-seizoen

Reacties

Zondag wordt de WK-finale gespeeld en vervolgens kan de blik weer worden gericht op de hervatting van de nationale competities. De Noorse doelpuntenmachine Erling Haaland kan niet wachten.

Haaland kan niet wachten op hervatting Premier League-seizoen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In de afgelopen maand waren veel wereldsterren actief in Qatar, maar dat gold niet voor Haaland. Noorwegen wist zich niet te kwalificeren voor het WK en dus had de aanvaller een paar weken weinig te doen. Inmiddels is Manchester City alweer bezig met de voorbereiding op het restant van dit seizoen; zaterdag scoorde Haaland nog in de oefenwedstrijd tegen Girona (2-0 zege).

Manchester City hervat de Premier League over tien dagen, met een uitwedstrijd tegen Leeds United. Sky Sports heeft richting de herstart van de competitie een grappig filmpje opgenomen met Haaland, van wie duidelijk is dat hij staat te trappelen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.