Guti neemt afscheid van PSV-fans: 'Maar niet voor altijd'

Reacties

Érick Gutiérrez heeft met een brief op sociale media afscheid genomen van PSV. De Mexicaanse middenvelder keert terug naar eigen land, waar hij onlangs tekende voor Chivas.

Guti neemt afscheid van PSV-fans: 'Maar niet voor altijd'
© Pro Shots

PSV bereikte zondag al een akkoord over de transfer met de Mexicaanse topclub. Dinsdagavond laat reageerde Guti op dat nieuws. De 28-jarige middenvelder richtte zich tot de PSV-fans met een afscheidsboodschap op Twitter, waarin hij stelt vereerd te zijn dat hij vijf jaar voor de Eindhovenaren heeft gespeeld.

Guti was sinds zijn komst in 2018 van Pachuca lang niet altijd zeker van een basisplaats, maar voelde zich altijd gesteund door de PSV-aanhang. 'In goede en sportief mindere tijden hebben jullie mij en mijn gezin een heel goed gevoel gegeven', schrijft Guti, die de mooie momenten in zijn tijd bij PSV nooit meer zal vergeten.

In zijn tijd bij PSV won Guti twee KNVB-bekers en twee Johan Cruijff Schaals. In vijf jaar tijd kwam hij tot 141 officiële optredens. 'PSV zit na vijf jaar in mijn hart en Eindhoven is een belangrijk deel van mijn leven geworden', sluit hij af. 'Nu nemen wij afscheid, maar niet voor altijd. We gaan elkaar in de toekomst zeker nog treffen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Gutièrrez
Meer over Gutièrrez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.