Gutiérrez: 'Had ook voor andere clubs in Europa kunnen tekenen'

Reacties

Erick Gutiérrez is in de wolken met zijn transfer naar het Mexicaanse Chivas Guadalajara. De oud-PSV'er zegt meerdere aanbiedingen uit grote competities te hebben gehad, maar dat hij al snel de voorkeur voor Chivas had.

Gutiérrez: 'Had ook voor andere clubs in Europa kunnen tekenen'
© Pro Shots

PSV ontvangt zo'n 5,5 miljoen euro voor Gutíerrez. 'Ik ben heel blij', zegt Gutíerrez via de clubkanalen. 'Degenen die dicht bij me staan, weten precies wat dit voor mij betekent. Vanaf het eerste moment dat Chivas me benaderde, was het mijn eerste optie. Ik had ook voor andere clubs in Europa en Mexico kunnen tekenen, maar de focus lag op Chivas. Ik heb altijd al gezegd dat dit een club is waar ik graag voor heb willen spelen.'

'En bij Chivas zijn alle spelers Mexicaans. Dat is heel bijzonder, net als de steun die het team van de supporters krijgt. Die hebben me echt het gevoel gegeven dat ik gewild ben', vervolgt de middenvelder. Gutiérrez speelde de afgelopen vijf jaar bij PSV. Hij werd destijds voor rond de zes miljoen euro gekocht van Pachuca.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.