Guidetti wil nu vaker zijn liedje in Hannover horen

Reacties

John Guidetti heeft zijn eerste goal gemaakt in het shirt van Hannover 96. Het smaakt naar meer voor de voormalig Feyenoorder.

Guidetti wil nu vaker zijn liedje in Hannover horen
© Pro Shots
Hannover 96
Hannover 96
3 - 1
Holstein Kiel
Holstein Kiel

Guidetti verruilde in de winterstop Alavés voor Hannover 96 in de hoop in de Tweede Bundesliga de speeltijd te krijgen die zijn kans op een EK-deelname zou vergroten. Ondanks een kuitblessure heeft de Zweedse spits inderdaad de gewenste minuten gemaakt. Maandag proefde hij ook weer het genoegen te scoren.

'Het is fantastisch om een doelpunt te maken', zei de 27-jarige Guidetti na zijn goal tegen Holstein Kiel, zijn eerste treffer sinds 19 april 2019. De Zweed had al het gevoel dat die goal eraan zat te komen. 'Ik wist dat als ik de kans zou krijgen, ik ook zou gaan scoren. Vandaag kreeg ik die kans en kon ik die benutten.'

'Het was fantastisch mijn liedje te horen na het doelpunt. Nu wil ik graag dat liedje nog veel vaker horen en daarvoor zal ik alles doen', zei Guidetti in de wetenschap dat die productiviteit hem ook dichter bij zijn doel brengt: een terugkeer in de Zweedse selectie en daarmee deelname aan het EK.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer J. Guidetti
Meer over J. Guidetti
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.