Gudde begint na bobo-domino aan klus bij KNVB

Reacties

Eric Gudde is dinsdag begonnen aan zijn nieuwe functie bij de KNVB. De 63-jarige bestuurder nam maandag afscheid bij Feyenoord, waar hij door de voordeur vertrok.

Gudde begint na bobo-domino aan klus bij KNVB

Tien jaar werkte Gudde als algemeen directeur van de Rotterdammers, een periode vol hoogte- en dieptepunten. Uiteindelijk sloot hij af met een kampioenschap. Op 15 september kwam Gudde vervolgens overeen met de KNVB om daar de nieuwe directeur betaald voetbal te worden.

'Dit is een prachtige en eervolle positie bij een geweldige organisatie. De KNVB heeft samen met alle voetbalclubs, scheidsrechters, trainers en spelers de taak om het Nederlandse voetbal verder te brengen en vooral ook meer samen te brengen. Een stevige uitdaging', zei Gudde destijds. Dinsdag begint hij aan die uitdaging.

Bij Feyenoord wordt Gudde opgevolgd door Jan de Jong, die overkomt van de NOS. De Jong overhandigde zijn voorganger in het Maasgebouw een symbolische aanvoerdersband (foto). Tevens kreeg Gudde een onderscheiding - De Rotterdammert - voor zijn inzet voor de gemeente en zijn inwoners.

Lees in onderstaande stukken meer over de bobo-domino bij de KNVB en de nieuwe werkzaamheden van Eric Gudde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.