Guardiola reageert op akkefietje met Núñez: 'Hij is gewoon sterker'

Reacties

Wat was er na het laatste fluitsignaal bij de topper Manchester City - Liverpool aan de hand tussen Pep Guardiola en Darwin Núñez? Die vraag kreeg de City-manager op de persconferentie na afloop ook voorgelegd. Jürgen Klopp reageerde grappend op de confrontatie.

Guardiola reageert op akkefietje met Núñez: 'Hij is gewoon sterker'
© ViaPlay
Manchester City
Manchester City
1 - 1
Liverpool
Liverpool

Guardiola en Núñez zochten elkaar op na het einde van de boeiende topper. De Spaanse tacticus moest gekalmeerd worden door Pepijn Lijnders, de Nederlandse assistent-coach van Liverpool. De Uruguayaanse spits van The Reds werd in bedwang gehouden door Klopp. De woordenwisseling leverde aparte beelden op.

Engelse journalisten waren benieuwd naar de reden achter de clash. 'Er is niets gebeurd. Hij is gewoon sterker dan ik', probeerde Guardiola het akkefietje weg te wuiven. 'Er is niets gebeurd, niets. Nee, ik was niet gefrustreerd. Ik was juist erg tevreden. Dit is de tweede vraag van deze persconferentie. Beginnen jullie er nu al over? Er is niets gebeurd', ging Guardiola verder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hij benadrukte nog eens dat de ruzie met Núñez niet voortkwam uit ontevredenheid: 'Ik ben juist erg tevreden over ons optreden. Na zeven of acht jaar hier, weten we precies hoe taai Liverpool is, hoe goed ze zijn. Zij zijn blij met het resultaat, wij wat minder. Maar ik ben verder erg tevreden. Ik ben trots op mijn team.'

Klopp maakte de woordenwisseling van dichtbij mee. De Duitser zorgde voor gelach in de perszaal door de wijze waarop hij vertelde dat hij ook niet wist waar het over ging. 'Verrassend genoeg was ik er eens niet bij betrokken. Ik verstond er geen woord van. Het waren gewoon emoties. Pep wilde winnen en wij wilden winnen. Ik probeerde ze te kalmeren, zonder dat ik echt wist wat er aan de hand was', aldus de Liverpool-manager.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.