Guardiola moet richting Real-clash mogelijk gaan puzzelen door blessureleed

Reacties

Raheem Sterling wacht een race tegen de klok met het oog op de eerste ontmoeting van Manchester City met Real Madrid in de achtste finale van de Champions League op 26 februari.

Guardiola moet richting Real-clash mogelijk gaan puzzelen door blessureleed
© Pro Shots

De 25-jarige aanvaller liep zondag in de verloren Premier League-wedstrijd bij Tottenham Hotspur een hamstringblessure op en zal volgens Pep Guardiola een tijdje uit de roulatie zijn. 'Hij is enkele weken niet inzetbaar, ik weet nog niet precies hoe lang', liet de Catalaan vrijdag weten tijdens zijn persconferentie richting de competitiewedstrijd tegen West Ham United.

Sterling maakte dit Premier League-seizoen in 23 van de 25 duels zijn opwachting. 'Natuurlijk hebben we een probleem zonder hem, maar we hebben het ook een keer een heel seizoen zonder Ilkay Gündogan moeten stellen, terwijl we nu Aymeric Laporte al heel lang moeten missen.'

De confrontatie tegen Real Madrid werpt nu al zijn schaduw vooruit omdat City in de Premier League aankijkt tegen een achterstand van 22 punten op Liverpool. De voorsprong op nummer vijf Tottenham Hotspur bedraagt liefst veertien punten.

Het programma van Manchester City


Wo 19 feb. 2020

Za 22 feb. 2020

Wo 26 feb. 2020

Zo 1 mrt. 2020

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Sterling
Meer over R. Sterling
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.