Grote schoonmaak Mourinho valt verkeerd bij AS Roma-rebellen

Reacties

José Mourinho kampt bij AS Roma met een aantal ontevreden spelers. De Portugese oefenmeester heeft onder anderen Davide Santon, Federico Fazio en Steven Nzonzi aan de kant geschoven, maar daar legt niet iedereen zich bij neer.

Grote schoonmaak Mourinho valt verkeerd bij AS Roma-rebellen
© Pro Shots

Santon, Fazio en Nzonzi komen niet meer in de plannen van de club voor en mochten deze zomer vertrekken. Dat is om verschillende redenen niet gebeurd, maar de spelers hoeven volgens technisch directeur Tiago Pinto niet te hopen op clementie. Zelfs bij blessures en schorsingen komt het drietal niet in beeld voor speelminuten.

En dat is een hard gelag voor Santon, Fazio en Nzonzi, die gezamenlijk tot 261 duels voor Roma kwamen. Javier Pastore bevond zich in dezelfde situatie, maar de 29-voudig Argentijns international heeft in overleg met de Romeinse directie zijn contract laten ontbinden.

Juridische stappen
Fazio is volgens Corriere dello Sport bereid om juridische stappen te ondernemen tegen Roma, mocht Mourinho inderdaad besluiten geen beroep meer op hem te doen. De 34-jarige verdediger wil dat zijn naam wordt gezuiverd, maar dat staat niet op de agenda van de Romeinse directie.

Ook Nzonzi zint op een financiële compensatie. Naar verluidt heeft de vader van de Fransman er bij Roma op aangedrongen om het contract van zijn zoon af te kopen. Het is niet bekend of Roma openstaat voor dat verzoek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.