Grote opsteker voor Ziyech: kans om te schitteren in clash op Wembley

Reacties

Hakim Ziyech begint in de basis bij Chelsea in de halve finale van het FA Cup-toernooi tegen Manchester City. De ex-Ajacied vormt op Wembley de voorhoede met Mason Mount en Timo Werner.

Grote opsteker voor Ziyech: kans om te schitteren in clash op Wembley
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
1 - 0
Manchester City
Manchester City

De plek in de basis in de zo belangrijke wedstrijd voor Chelsea is een grote blijk van vertrouwen voor Ziyech. De linkspoot had het in de voorbije weken weer wat lastiger bij de Londenaren. In beide duels met FC Porto in de kwartfinale van de Champions League moest hij het doen met een reserverol. In de Premier League stond hij op 13 maart voor het laatst aan de aftrap, uit tegen Leeds United.

Chelsea-manager Thomas Tuchel heeft voorin twee wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de wedstrijd tegen FC Porto van afgelopen dinsdag, waarin Chelsea zich plaatste voor de halve finale van de Champions League. Timo Werner en Ziyech vervangen Kai Havertz en Christian Pulisic. Mount behoudt zijn plek.

Het duel tussen Chelsea en City begint om 18.30 uur. Voor de winnaar van de clash volgt in de finale een confrontatie met Leicester City of Southampton.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.