Groots afscheid voor clublegende: gezicht Xabi Prieto als logo

Reacties

Real Sociedad neemt zaterdag op grootse wijze afscheid van clublegende Xabi Prieto. Het gezicht van het boegbeeld dient in de La Liga-wedstrijd tegen Leganés als clublogo.

Groots afscheid voor clublegende: gezicht Xabi Prieto als logo

Prieto hangt na dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de wilgen. De 34-jarige middenvelder speelde zijn gehele carrière voor zijn Real Sociedad. Tijdens de laatste thuiswedstrijd van de Basken van dit seizoen zal de clubicoon daarom in het zonnetje worden gezet in Estadio Anoeta. De in San Sebastián geboren middenvelder speelt al sinds 2003 in de hoofdmacht van Real Sociedad.

Het is al even geleden dat de middenvelder voor het laatst in actie kwam in de Primera División. Op 18 februari speelde hij dertien minuten tegen Levante. Sindsdien staat hij aan de kant met een rugblessure. De middenvelder gaat er echter alles aan doen om zaterdag voor het laatst in actie te komen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lees hier het portret dat we vorig jaar schreven over Xabi Prieto naar aanleiding van zijn 500ste wedstrijd in dienst van Real Sociedad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.