Groot verdriet bij Sol: streep door topduels met Chelsea

Reacties

Voormalig Willem II-spits Fran Sol was uitstekend begonnen bij Dinamo Kiev, maar de Spaanse spits heeft nu een enorme domper te verwerken gekregen. Sol moet geopereerd worden aan zijn schouder en staat naar verwachting twee maanden aan de kant.

Groot verdriet bij Sol: streep door topduels met Chelsea

'Het slechtst denkbare scenario is uitgekomen. Ik moet geopereerd worden aan mijn schouder', verspreidt Sol zelf het slechte nieuws via Instagram. De 26-jarige spits scoorde in de eerste seizoenshelft van de Eredivisie dertien keer in zeventien wedstrijden voor Willem II, dat hem in januari voor 3,5 miljoen euro naar Dinamo Kiev liet gaan.

In Oekraïne kende Sol een droomstart. Mede dankzij een goal van de Spanjaard ging Dinamo Kiev ten koste van Olympiakos door naar de achtste finales van de Europa League. Ook in de competitie was de Spanjaard al eens trefzeker in zijn eerste twee optredens.

Door zijn blessure mist Sol onder meer de dubbele confrontatie met Chelsea in de achtste finales van de Europa League. Begin april staat bovendien de kwartfinale in het Oekraïens bekertoernooi op het programma tegen Shakthar Donetsk.  'Ik kan niet verdrietiger zijn dan dat ik nu ben na de schitterende momenten die ik aan het beleven was met Dinamo Kiev. Het is wat het is, vooruit blijven kijken is de sleutel tot het herstel. Bedankt voor alle berichtjes en medeleven.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.