Groot nieuws uit Duitsland: Haaland mist weerzien met Ajax

Reacties

Erling Haaland is niet van de partij als Borussia Dortmund het in eigen huis opneemt tegen Ajax. De twee ploegen staan op woensdag 3 november in de Champions League weer tegenover elkaar, maar de Noorse spits is opnieuw geblesseerd geraakt.

Groot nieuws uit Duitsland: Haaland mist weerzien met Ajax
© Pro Shots
Arminia Bielefeld
Arminia Bielefeld
1 - 3
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Tijdens de persconferentie in de aanloop naar het Bundesliga-duel met Arminia Bielefeld kwam het nieuws naar buiten. 'Haaland zal door een heupblessure nog enkele weken ontbreken. Het is voor hem door die blessure gewoon niet mogelijk om te spelen', zei trainer Marco Rose. 'Erling is natuurlijk in een downstemming. Hij was blij er weer bij te zijn en voelde zich na het duel met Mainz nog prima.'

'Deze situatie is niet goed voor ons en ook niet fijn voor de jongen. Maar Erling krijgt van ons alle ondersteuning en zal ook hier aan zijn herstel werken', aldus Rose, die ook de tegen Ajax uitgevallen Nico Schulz enkele weken zal moeten missen. Thomas Meunier is vanwege een voetblessure evenmin inzetbaar.   

Haaland speelde na zijn succesvolle rentree tegen Mainz dinsdag in Amsterdam tegen Ajax. De Noorse goalgetter kon niet voorkomen dat Borussia Dortmund in de Johan Cruijff Arena hard onderuit ging.

Met de blessure is Haaland ook een twijfelgeval voor het cruciale WK-kwalificatieduel van Noorwegen bij Oranje. Dat duel staat op 16 november op het menu.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer E. Haaland
Meer over E. Haaland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.