Groningen waarschuwt: 'We hoeven Mahi niet te verkopen'

Reacties

Hans Nijland heeft benadrukt dat er voor FC Groningen absoluut geen noodzaak is om Mimoun Mahi te verkopen. De algemeen directeur van de Groningers heeft naar eigen zeggen nog geen serieuze aanbiedingen binnengekregen.

Groningen waarschuwt: 'We hoeven Mahi niet te verkopen'

Voor de clubtopscorer lonkte afgelopen winter nog een vertrek. Toen kwam Fulham op de laatste dag van de transferperiode met een aanbieding van drie miljoen euro en vijf ton aan bonussen. 'Hij wilde verschrikkelijk graag, maar we konden hem gelukkig duidelijk maken dat we hem op dat moment niet konden laten gaan', legt Nijland uit.

Mahi maakte vorig seizoen indruk door zeventien keer te scoren in de Eredivisie en ook als aangever was hij met vier assists belangrijk. Er is dus reden genoeg voor interesse, maar Nijland hapt niet snel toe: 'Er zijn wel wat biedingen geweest, maar niet van die mate dat wij ze serieus kunnen en willen nemen. Mimoun hoeft wat ons betreft ook niet weg. We hebben het wel over onze topscorer. Bovendien ligt hij nog twee jaar vast. We hoeven nu dus ook niet te verkopen.'

Groningen raakte met Bryan Linssen eerder deze zomer al een aanvaller kwijt. De buitenspeler vertrok naar Vitesse, terwijl spits Alexander Sørloth voor een vertrek naar FC Midtjylland koos. De nummer acht van de Eredivisie (reguliere competitie) van vorig seizoen haalde met Lars Veldwijk wel al een nieuwe frontman.

Bekijk hier het transferoverzicht van de Eredivisie-clubs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.