Groningen-verdediger Van Hintum krijgt prachtig nieuws over dochter

Reacties

Bart van Hintum heeft geweldig nieuws te horen gekregen. Bij de dochter van de verdediger van FC Groningen zijn geen leukemiecellen meer aanwezig in het bloed. Van Hintums dochter Chloé werd in juni gediagnosticeerd met acute lymfatische leukemie.

Groningen-verdediger Van Hintum krijgt prachtig nieuws over dochter
© Pro Shots

Groningen noemt het goede nieuws van de familie Van Hintum het moment van de week. De verdediger liet eerder zelf al weten dat er bij de laatste beenmergpunctie van zijn dochter geen leukemiecellen meer te zien waren.

'Om er zeker van te zijn dat de leukemie wegblijft, volgt er wel nog een traject van een jaar en negen maanden', schreef Van Hintum op Instagram. 'Maar hoe Chloé deze afgelopen tweeënhalve maand van 95 procent leukemiecellen naar 0,000 procent is gegaan, hebben we er alle vertrouwen in dat ze lekker gaat doorknallen.'

Van Hintum miste een groot deel van de voorbereiding van Groningen vanwege zijn zieke dochter. In de derby tegen SC Heerenveen (1-1) maakte de 34-jarige verdediger zijn rentree. Afgelopen weekend stond hij in de basis tegen Willem II (2-1 nederlaag).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.