Groningen heeft De Leeuw terug tegen Slovan Liberec

Reacties

FC Groningen kan in het Europa League-duel met Slovan Liberec weer over Michael de Leeuw beschikken. Rasmus Lindgren is donderdagavond nog niet inzetbaar vanwege een enkelblessure.

Groningen heeft De Leeuw terug tegen Slovan Liberec

De Leeuw moest afgelopen weekend wegens ziekte verstek laten gaan bij het competitieduel met zijn oude club Willem II, maar blijkt voldoende hersteld om met de selectie mee te reizen naar Tsjechië.

In tegenstelling tot De Leeuw bleef Lindgren woensdag achter in Nederland. De verdediger annex middenvelder is niet volledig hersteld van de kwetsuur aan zijn enkel en behoort net als Desevio Payne en Dino Islamovic niet tot de wedstrijdselectie.

Derde doelman Stefan van der Lei is door trainer Erwin van de Looi wél opgenomen in de twintigkoppige spelersgroep, waarvan twee spelers in Tsjechië op de tribune moeten plaatsnemen.

De bekerhouder wacht na twee groepswedstrijden in de Europa League nog op het eerste punt. In Groep H bezet Groningen daardoor de laatste plek. Koploper SC Braga haalde het volle pond uit de eerste twee duels, Olympique Marseille (tweede) en Slovan Liberec hebben beide drie punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.