Groggy Mané zorgt voor kopzorgen Senegal en Liverpool

Reacties

Senegal heeft zorgen over Sadio Mané overgehouden aan het succes in de strijd om de Afrika Cup. De steraanvaller van Liverpool kwam namelijk niet ongeschonden uit de strijd.

Groggy Mané zorgt voor kopzorgen Senegal en Liverpool
© Pro Shots
Senegal
Senegal
2 - 0
Kaapverdië
Kaapverdië

Mané effende met de openingstreffer in de 63ste minuut weliswaar de weg naar de kwartfinale, maar moest enkele minuten na zijn goal aangeslagen het veld verlaten met hoofdpijn. Onderzoek moet duidelijkheid verschaffen over het vermoeden van een hersenschudding.

De aanvaller van Liverpool bleek namelijk niet verder te kunnen als gevolg van een eerdere botsing met de Kaapverdische doelman Vozinha, die voor die actie in de 54ste minuut met een rode kaart werd bestraft. Na zijn treffer maakte Mané een groggy-indruk, hetgeen leidde tot de wissel. 

De hoofdblessure maakt onzeker of Mané zondag in de kwartfinale kan spelen tegen de winnaar van het duel Mali - Equatorial Guinea.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.