Groep F: Chelsea naar winst, monsterzege Marseille

Olympique Marseille heeft op vreemde bodem een monsterzege geboekt op Zilina. Chelsea maakte pas na rust het verschil tegen Spartak Moskou.

Chelsea - Spartak Moskou 4-1De thuisploeg boekte een sobere overwinning op Spartak Moskou. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti speelde voor rust plichtmatig en kwam pas na de thee op stoom. De uitblinkende Nicolas Anelka brak de ban na enkele minuten spelen. Een kwartier later schoot Didier Drogba een strafschop binnen. Daarna was Ivanovic nog tweemaal trefzeker. Tussendoor deed Nikita Bazhenov nog iets terug, maar zijn doelpunt was slechts voor de statistieken van belang.

Chelsea is met de winst nog zonder puntenverlies na vier duels en gaat soeverein aan kop in groep F. Spartak blijft staan op zes punten.

MSK Zilina-Olympique Marseille 0-7De Franse ploeg liet geen spaan heel van de ploeg uit Slowakije. Grote man was André-Pierre Gignac met drie doelpunten. De andere treffers kwamen op naam van Lucho González (2), Gabriel Heinze en Loïc Rémy. De 0-7 overwinning betekende de grootste zege ooit voor een uitspelende ploeg in de Champions League.

Marseille passeert met de monsterzege Spartak Moskou en komt met zes punten op plaats twee in de groep terecht. Zilina is nog altijd zonder punten. Foto: VI Images