Groep 6: Cole en Sjevtsjenko redden Engeland en Oekraïne

Joe Cole en Andrei Sjevtsjenko hebben zich als invaller ontpopt tot redders van respectievelijk Engeland en Oekraïne.

Andorra-Engeland 0-2Een zenuwachtig Engeland is het uitduel met Andorra zonder kleerscheuren doorgekomen. Bondscoach Fabio Capello kreeg de hulp van invaller Joe Cole, die in een tijdsbestek van tien minuten na zijn entree met twee doelpunten een blamage voorkwam.

Kroatië-Kazachstan 3-0Kazachstan kon na ruim een half uur een stunt uit het hoofd zetten. Kroatië leidde dankzij Niko Kovac en Luka Modric bij rust comfortabel. In de tweede helft moest de ploeg van de Nederlandse bondscoach Arno Pijpers nog een treffer Mladen Petric incasseren.

Oekraïne-Wit-Rusland 1-0Andrei Sjevtsjenko heeft Oekraïne weten te behoeden voor een blamage. De spits van AC Milan benutte in het duel met Wit-Rusland in de laatste minuut een strafschop. De invaller tekende voor de enige treffer in Lviv.