Groep 4: Zwitserland, Israël voorbij Frankrijk

Faerøer-Zwitserland 1-3Zwitserland had het niet makkelijk maar won uiteindelijk wel in Toftir. De Zwitsers achterhaalden daardoor Frankrijk en pakten de eerste plaats in Groep 4. Tot aan de zeventigste minuut, toen het gelijkmaakte, hield Faerøer gelijke tred. Alexander Frei voorkwam daarna met twee goals een blamage voor Zwitserland.

Ierland-Israël 2-2
Israël slaagde er niet in het volle pond mee te nemen uit Dublin. Sterker nog, binnen elf minuten leidden de Ieren met 2-0 door doelpunten van Ian Harte en Robbie Keane. Nog voor rust repareerde Israël de schade via treffers van Avi Yehiel en Avi Nimni. In de tweede helft werden alleen nog kaarten gescoord. Andrew O'Brien kreeg rood voor Ierland in de 83ste minuut en vier Israëli's kregen daarna nog geel.

In Groep 4 maken nog vier van de zes landen kans op plaatsing voor het WK 2006 in Duitsland. Alleen Cyprus en Faerøer doen niet meer mee.