Groenendijk kaatst de bal terug naar Van 't Schip: 'Sprookjes bestaan'

Reacties

ADO Den Haag staat in elk geval voorlopig zevende in de Eredivisie na een 4-0 overwinning op PEC Zwolle. Na afloop kwam trainer Fons Groenendijk met een subtiele verwijzing naar de eerdere ontmoeting tussen beide ploegen.

Groenendijk kaatst de bal terug naar Van 't Schip: 'Sprookjes bestaan'

Eerder dit seizoen ging ADO in Zwolle met 2-0 onderuit tegen PEC, waarmee de topvorm van de Zwollenaren bleef voortduren. Na afloop van dat duel overhandigde PEC-trainer John van 't Schip de Sprookjes van Andersen aan Groenendijk, zodat ook hij zijn eigen sprookje kon beleven.

'Dat was een mooi boek en ik ben erin blijven geloven', aldus Groenendijk. 'En als je naar de laatste tien maanden van ADO Den Haag kijkt, zie je inderdaad dat sprookjes bestaan', refereerde hij aan de periode waarin ADO is opgeklommen van de laatste naar de huidige zevende plaats op de ranglijst.

'We gaan met een heel goed gevoel de kerst in', vervolgde Groenendijk. 'Dit is een geweldige afsluiter van ons kalenderjaar. Ik heb de groep een groot compliment gemaakt, maar specifiek aan Tom Beugelsdijk. Vanochtend hoorde ik pas dat hij kon spelen, toen hij me een appje stuurde dat hij ervoor wilde gaan. Hij heeft het vervolgens echt geweldig gedaan. Voor mij was hij absoluut dé man van de wedstrijd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.