Groenendijk: 'Feyenoord is echt dodelijk effectief'

Reacties

Excelsior-trainer Alfons Groenendijk vindt dat zijn ploeg niet veel minder was dan Feyenoord, maar dat effectiviteit het verschil maakte tijdens de derby van Rotterdam.

Groenendijk: 'Feyenoord is echt dodelijk effectief'

'Feyenoord heeft in zijn totaliteit niet meer kansen gekregen dan wij, alleen zij maken hun kansen af. Wij niet. Feyenoord is echt dodelijk effectief', zei Groenendijk tegen FOX Sports. De statistieken ondersteunen het relaas van de coach, want hoewel beide partijen precies evenveel schoten hadden (tien) won Feyenoord met 4-2.

'We hebben er alles aan gedaan, we hebben onze kansen gehad, maar hebben onszelf tekortgedaan. Maar aan de andere kant kun je van Feyenoord verliezen', ging Groenendijk verder.

Aanvoerder Sander Fischer onderschreef het verhaal van zijn trainer. 'We hebben kansen gehad, maar speelden tegen een heel effectieve ploeg. Elke bal voorin bij hen was een doelpunt. Helaas', sloot de verdediger af. Nummer twaalf Excelsior wacht volgende week een duel met het zwalkende FC Twente en hoopt daarin een groot gat te slaan met de gevarenzone.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.