Grappende Lang: 'Kluivert nam een directe vlucht naar Rome'

Reacties

Justin Kluivert vond het in 2018 niet eenvoudig om Ajax te verlaten. De aanvaller was pas net negentien toen hij overstapte naar AS Roma. In VI's eindejaarseditie gaat de huidige vleugelflitser van RB Leipzig, de club die hem huurt van de Romeinen, onder meer in op die beslissing.

Grappende Lang: 'Kluivert nam een directe vlucht naar Rome'
© Pro Shots
Dit artikel verwijst naar een verhaal uit de kersteditie van VI. Bestel de extra dikke en luxe editie hier.

'Het was niet makkelijk om weg te gaan bij Ajax. Het was het einde van mijn jeugd. Als klein ventje had ik één doel: de top bereiken. Voor mij was dat Ajax. Maar soms moet je een andere weg kiezen', vertelt Kluivert.

'Ik ging naar Rome waar ik mooie én minder mooie momenten heb gekend. Daar kan ik alleen maar van leren. Wanneer alles maar goed gaat in je loopbaan heb je later ook niks aan je kinderen te vertellen.'

Kluivert komt in een bijzonder dubbelinterview aan het woord met Noa Lang, die tijdens de voorbije transferwindow Ajax verruilde voor Club Brugge. Beide aanvallers zijn al lange tijd goed bevriend. 'Iedereen heeft zijn eigen route. Bij mij heeft het misschien wat langer geduurd, maar ik heb wel de Champions League gehaald', aldus Lang.

‘En Justin? Ze zeggen dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Hij heeft gewoon een directe vlucht genomen vanuit Amsterdam, haha. Maar we gaan het allebei halen. Geloof me.’

Lees hier het volledige dubbelinterview met Noa Lang en Justin Kluivert:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.