Gözübüyük verliest zijn kaarten op Het Kasteel

Reacties

Serdar Gözübüyük strooide in de derby tussen Sparta Rotterdam en Excelsior met kaarten voor spelers die overtredingen maakte op Couhaib Driouech. In totaal gingen er vier Spartanen op de bon na een overtreding op de smaakmaker van Excelsior. Maar de arbiter strooide ook letterlijk met zijn kaarten.

Gözübüyük verliest zijn kaarten op Het Kasteel
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In de tweede helft verloor Gözübüyük het hoesje met daarin zijn gele en rode kaart. Gelukkig voor de arbiter was Excelsior-verdediger Arthur Zagré scherp en bezorgde hij de kaarten bij de leidsman in plaats van andersom. Dat Zagré de kaarten pakte, is niet geheel toevallig. Na Julian Baas (5 gele kaarten) is hij namelijk de spelers van Excelsior die het vaakst een gele prent pakte dit seizoen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.