'Gosens kan voor 28 miljoen euro verkassen, ook naam van Bakker valt'

Reacties

Bayer Leverkusen waagt een poging om Robin Gosens in de slotfase van de transfermarkt over te nemen van Internazionale. Volgens diverse Italiaanse media heeft de huidige nummer dertien van de Bundesliga zich gemeld met een voorstel om Gosens voor een seizoen te huren à 2 miljoen euro, met een verplichte koopoptie van 28 miljoen euro.

'Gosens kan voor 28 miljoen euro verkassen, ook naam van Bakker valt'
© Pro Shots
© Pro Shots

Inter kan op die manier winst maken op Gosens, die in januari werd gehuurd en na het afgelopen seizoen voor een bedrag van 15 miljoen euro plus 10 miljoen euro aan variabelen definitief werd overgenomen van Atalanta Bergamo. Sinds zijn komst speelde de linksback slechts twaalf officiële wedstrijden voor Inter, waarvan elf als invaller.

Zijn enige wedstrijd als basisspeler was de seizoensopener tegen Lecce (1-2 zege) van eerder deze maand. Daarna mocht Gosens invallen tegen Spezia (3-0 zege) en Lazio (3-1 nederlaag). Inter moet nu besluiten of het bereid is de Duits international te laten gaan. I Nerazzurri zouden dan op korte termijn nog een vervanger moeten zoeken.

Volgens journalist Fabrizio Romano is Mitchel Bakker 'onderdeel van de gesprekken' tussen beide clubs. Het zou dus kunnen dat Bakker wordt gezien als potentiële vervanger, maar Romano benadrukt dat Gosens het 'hoofdonderwerp' is. De linkervleugelspeler, die behalve de Duitse ook de Nederlandse nationaliteit heeft, speelde tussen 2015 en 2017 voor Heracles Almelo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.