Gorré verlaat Swansea City voor Portugese promovendus

Reacties

Kenji Gorré vervolgt zijn loopbaan in Portugal. De 23-jarige aanvaller heeft een driejarig contract getekend bij Nacional Madeira, dat na het kampioenschap in de Liga Pro (tweede niveau) komend seizoen uitkomt in de Primeira Liga.

Gorré verlaat Swansea City voor Portugese promovendus

Daarmee komt er een einde aan het verblijf van Gorré bij het uit de Premier League gedegradeerde Swansea City. De zoon van oud-prof Dean Gorré, in de jaren negentig speler van onder meer Feyenoord en Ajax, had een aflopend contract bij de club uit Wales.

De bij Manchester City en Manchester United opgeleide Gorré maakte in 2015 zijn Premier League-debuut voor Swansea, maar dat kreeg nooit een vervolg. Verhuurperiodes bij ADO Den Haag en Northampton Town waren eveneens geen onverdeeld succes.

Op het Portugese eiland Madeira hoopt Gorré nu de volgende stap in zijn carrière te zetten. Aldaar gaat de vleugelspits werken onder trainer Costinha, oud-international van Portugal en in 2004 winnaar van de Champions League met het FC Porto van José Mourinho.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.