Golden Goal: voorspel Feyenoord - Ajax en maak kans op €10.000!

ADVERTORIAL - Wie drukt zondagmiddag zijn stempel op de nieuwe ontmoeting tussen Feyenoord en Ajax? De Klassieker staat dit weekend centraal bij het Golden Goal-spel van Unibet. Een goede voorspelling kan veel opleveren!

Golden Goal: voorspel Feyenoord - Ajax en maak kans op €10.000!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
6 - 0
Ajax
Ajax

Feyenoord tegen Ajax is logischerwijs aangewezen als de wedstrijd van het weekend voor het speciale spel van Unibet, dat beschikbaar is voor spelers van 24 jaar of ouder. Elke week daagt Unibet zijn spelers die oud genoeg zijn uit een voorspelling te doen. Wie maakt het eerste doelpunt bij de geselecteerde wedstrijd en in welke minuut gebeurt dat? Speciaal voor De Klassieker is de prijzenpot verhoogd naar tienduizend euro.

Tot de start van de wedstrijd kan een voorspelling worden gedaan en per speler geldt een maximum van één voorspelling. Deelname is gratis. Je mag jezelf een winnaar noemen als je de juiste doelpuntenmaker én de juiste minuut hebt voorspeld. Slechts een van de twee goed voorspellen is dus niet voldoende voor winst.

Als er meer dan één winnaar is, wordt de prijzenpot van tienduizend euro verdeeld over de deelnemers die de juiste voorspelling hebben gedaan. Heb je beide vragen precies goed beantwoord, dan wordt het geld binnen zeven dagen op je account overgemaakt. Goed om te weten: als het eerste doelpunt een eigen doelpunt is, draait deze promotie van Unibet om de tweede goal van de wedstrijd.

Heb jij een idee wie de score gaat openen bij Feyenoord - Ajax en in welke minuut het raak is? En ben jij 24 jaar of ouder? Meespelen met het Golden Goal-spel kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's