Goes volgt Allach op als technisch directeur van de KNVB

Jelle Goes is vanaf maandag 18 november de nieuwe technisch directeur bij de KNVB. De 43-jarige Goes is de opvolger van Mohammed Allach, die inmiddels werkzaam is als technisch manager van Vitesse. Goes tekent een contract voor vijf jaar in Zeist.

Goes volgt Allach op als technisch directeur van de KNVB

Met de benoeming van Goes heeft de KNVB een ervaren manager binnen. 'Met Jelle Goes hebben wij zonder meer een vakman in huis gehaald', stelt directeur betaald voetbal Bert van Oostveen. 'Goes heeft in de loop der jaren zijn sporen verdiend binnen de voetballerij.'

'Het is wat de KNVB betreft een mooi gegeven dat hij nu terugkeert naar Nederland om bij ons als technisch manager aan de slag te gaan', aldus Van Oostveen. In navolging van Van Oostveen toonde ook Goes zich verheugd met zijn aanstelling in Zeist.

'Dit is een hele mooie uitdaging. Ik richt mij op de ontwikkeling van spelers en trainers', aldus Goes. De voormalige hoofd jeugdopleidingen van PSV is op dit moment nog werkzaam bij het Russische FC Anzhi als eindverantwoordelijke van de jeugdopleiding. In het verleden was Goes onder meer bondscoach van Estland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen