Goede contacten met Bosz leveren RKC volgende versterking op

Reacties

RKC Waalwijk heeft maandag zijn zesde versterking voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Ayman Azhil komt op huurbasis over van Bayer Leverkusen.

Goede contacten met Bosz leveren RKC volgende versterking op
© RKC Waalwijk

Met technisch directeur Mo Allach werkt er een goede bekende van Peter Bosz in Waalwijk. En dat levert RKC nu dus een nieuwe speler op. 'Mede door de goede contacten met Bayer Leverkusen is het ons gelukt om Ayman komend seizoen naar RKC Waalwijk te halen', vertelt algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubwebsite van RKC, dat eerder al James Efmorfidis, Thierry Lutonda, Kostas Lamprou, Nicolas Olsak en Ahmed Touba aantrok.

Azhil doorliep de volledige jeugdopleiding van Leverkusen. De negentienjarige middenvelder zat afgelopen seizoen al een paar keer bij de wedstrijdselectie van de hoofdmacht, maar debuteerde nog niet. Van Mosselveld: 'Ayman staat al enkele jaren te boek als een zeer talentvolle speler binnen de opleiding van Bayer Leverkusen. We zijn dan ook erg content dat we komend seizoen de beschikking hebben over zijn kwaliteiten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.