Go Ahead ziet in transfervrije Hahn opvolger van Gorter

Reacties

Warner Hahn staat aan de vooravond van een terugkeer in de Eredivisie. Het gepromoveerde Go Ahead Eagles heeft goede hoop dat het de 29-jarige doelman kan strikken als opvolger van Jay Gorter. In Deventer ligt een eenjarig contract voor hem klaar. 

Go Ahead ziet in transfervrije Hahn opvolger van Gorter
© Pro Shots

Hahn is transfervrij na een kortstondig avontuur bij Anderlecht. De voormalig keeper van FC Dordrecht, Feyenoord, Excelsior en PEC Zwolle tekende in januari bij de Brusselse grootmacht in verval, maar kwam uiteindelijk niet in actie voor de ploeg van trainer Vincent Kompany.

Zodoende dateert het laatste officiële duel van Hahn in clubverband van januari 2020, toen hij nog onder de lat stond bij SC Heerenveen. Daarna liep de voormalig jeugdinternational een knieblessure op en legde de coronacrisis de Nederlandse competitie stil.

Het gebrek aan speelminuten weerhield Hahn er niet van om in maart zijn debuut te maken als international van Suriname, waarmee hij uitkwam in de WK-kwalificatiereeks en op het Gold Cup-toernooi. Nu lonkt dus een rentree in de Eredivisie.

Bij Go Ahead zou Hahn zich moeten ontfermen over de erfenis van de naar Ajax vertrokken Gorter. Eerder trok de club van Kees van Wonderen met Job Schuurman (NEC) al een andere doelman aan. Andries Noppert maakte al deel uit van de selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Meer W. Hahn
Meer over W. Hahn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.