Wens Hahn gaat in vervulling met contract bij Anderlecht

Reacties

Warner Hahn gaat zijn loopbaan vervolgen bij Anderlecht. De 28-jarige doelman wordt maandagmiddag medisch gekeurd. Als hij die test doorstaat, zal hij zijn handtekening zetten onder een contract tot het einde van het seizoen.

Wens Hahn gaat in vervulling met contract bij Anderlecht

Met de aanstaande gang naar de Belgische topclub komt de wens van Hahn uit. Al sinds de zomer is hij sinds zijn vertrek bij SC Heerenveen transfervrij. Hij had immers zijn zinnen op een buitenlands avontuur gezet.

Bij Anderlecht voorziet de Nederlander in een behoefte. Eerste doelman Hendrik Van Crombrugge is langdurig geblesseerd. 'Warner wordt de concurrent van Timon Wellenreuther, indien de samenwerking van beide kanten goed bevalt is er de intentie na dit seizoen langer met elkaar verder te gaan', zo legt zaakwaarnemer Revien Kanhai uit.

'We hebben behoorlijk lang gewacht met het maken van een keuze omdat Warner heel duidelijk wist wat hij als volgende stap in zijn carrière wilde', vervolgt de belangenbehartiger van Forza Sports Group. 'We zijn er ontzettend blij mee dat het tot een positief vervolg is gekomen met Anderlecht.'

Hahn speelde in de jeugd bij Sparta Rotterdam en Ajax, maar debuteerde in het betaalde voetbal bij FC Dordrecht. In 2014 maakte hij de overstap naar Feyenoord, waar hij nooit een duel in de hoofdmacht speelde. De Rotterdammers verhuurden hem achtereenvolgens aan PEC Zwolle en Excelsior. In 2017 verkaste hij naar Friesland, waar in de zomer een einde kwam aan zijn driejarige verblijf.

Spelersprofiel

W. Hahn


Geboortedatum:
15 juni 1992
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
Rotterdam
Nationaliteit
Suriname
Lengte:
1,91 m
Gewicht:
88 kg
Huidige club:
Kyoto Sanga FC
Nationaal team:
Suriname
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer W. Hahn
Meer over W. Hahn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.