Go Ahead krijgt met AZ-huurling Haps gewenste linksback

Reacties

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Ridgeciano Haps. De twintigjarige linksback wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van AZ.

Go Ahead krijgt met AZ-huurling Haps gewenste linksback

Door de terugkeer van de Deense linksback Simon Poulsen mocht Haps, net als Donny Gorter, op huurbasis vertrekken om meer aan spelen toe te komen. De club uit Deventer was na het vertrek van Joeri Schroyen naar VVV-Venlo op zoek naar een linkerverdediger.

In tegenstelling tot Haps vertrekt Gorter voorlopig niet uit Alkmaar. ADO Den Haag zag de tijdelijke komst van Gorter wel zitten, maar de 25-jarige linkspoot heeft laten weten in Alkmaar te willen blijven om daar voor zijn kansen te vechten.

Jansen
Go Ahead Eagles is nu alleen nog op zoek naar een linksbuiten. Anco Jansen van De Graafschap is daarvoor de gegadigde. Jansen beschikt in Doetinchem nog over een contract tot medio 2014, al is in die verbintenis een optie voor een extra jaar opgenomen. De vraagprijs voor hem bedraagt 300.000 euro, een bedrag waar Go Ahead niet direct aan kan voldoen. Er wordt nog gesproken over andere voorwaarden. Dit seizoen kwam hij in vijftien Jupiler League-duels tot zes goals.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.