Go Ahead heeft Idzes na soap van 59 dagen eindelijk binnen

Reacties

Jay Idzes kan zich nu eindelijk speler van Go Ahead Eagles noemen. De twintigjarige middenvelder kreeg na bijna twee maanden in de wachtkamer het verlossende bericht.

Go Ahead heeft Idzes na soap van 59 dagen eindelijk binnen
© Pro Shots

De afronding van de transfer had aardig wat voeten in de aarde. 'Kent u de mop van Jay Idzes die naar Go Ahead Eagles ging?', knipoogde de Deventer club met een video naar het geduld dat moest worden betracht.

Op 22 mei werd Idzes namelijk al gepresteerd als nieuwe middenvelder van Kowet. Het bleek te vroeg te zijn, want zijn zaakwaarnemer had nagelaten het contract met FC Eindhoven op te zeggen en daarmee was er geen sprake van een transfervrije status.

Het leidde tot getouwtrek tussen Go Ahead en FC Eindhoven over een afkoopsom. Dat geschil is nu opgelost. 'We wilden Jay niet zomaar laten gaan maar we gunnen hem zeker deze stap', zei FC Eindhoven-directeur Marc Scheepers. 'Uiteindelijk hebben we samen met Go Ahead Eagles een overeenkomst kunnen sluiten over deze transfer.'

Zo kwam er toch een voor Idzes positief slot aan een soap die zich bijna twee maanden voortsleepte. 'Eigenlijk besef ik nog niet helemaal dat het nu daadwerkelijk rond is', zegt de middenvelder op de clubwebsite. 'Waarschijnlijk komt dat besef pas écht als ik later deze week in Terwolde op het trainingsveld sta.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.