Go Ahead Eagles versterkt zich met doelman Stevens

Reacties

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met doelman Sonny Stevens. De 24-jarige keeper komt over van FC Twente en tekent voor een jaar in Deventer.

Go Ahead Eagles versterkt zich met doelman Stevens

Stevens verruilde FC Volendam in 2013 voor Twente. Mede door blessureleed wist de doelman zijn belofte nooit echt in te lossen in Enschede. In het huidige seizoen maakte Stevens geen minuten in de hoofdmacht. In oktober ging hij nog onder het mes na een ernstige knieblessure. Wel speelde hij een aantal duels met Jong FC Twente in de Tweede Divisie.

'Nu ik helemaal fit ben, kan het vizier weer op de toekomst', zegt Stevens op de clubsite van Go Ahead, dat volgend seizoen in de Jupiler League speelt. 'Ik wil weer lekker keepen, vlieguren maken. Het is niet voor niets dat ik daarbij voor Go Ahead Eagles heb gekozen.'

Technisch manager Dennis Bekking is bijzonder blij met het aantrekken van Stevens. 'Voor ons is hij een keeper uit de buitencategorie. Ja, hij heeft pech gehad op het gebied van blessureleed, maar dat is ook meteen de reden dat wij een doelman van zijn kaliber kunnen vastleggen. Hij is een complete keeper: lang, opbouwend sterk en hij straalt rust uit.'

Marsman
In een eerder stadium werd al bekend dat FC Twente aan het einde van het seizoen afscheid neemt van doelman Nick Marsman. Gesprekken tussen de clubleiding en de goalie leverden eerder al de conclusie opdat het beter is dat Marsman zijn carrière elders vervolgt.

Go Ahead Eagles eindigde als hekkensluiter in de Eredivisie en degradeerde hierdoor naar de Jupiler League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.