Go Ahead Eagles strikt ervaren opvolger van Hahn

Reacties

Go Ahead Eagles heeft de komst van Nick Hengelman afgerond. De 32-jarige doelman tekent een contract tot komende zomer in Deventer.

Go Ahead Eagles strikt ervaren opvolger van Hahn
© Pro Shots

Go Ahead was op zoek naar een nieuwe doelman, vanwege het vertrek van Warner Hahn. Hengelman komt over van het Bulgaarse Pirin Blagoevgrad en zal in De Adelaarshorst de concurrentiestrijd aangaan met Andries Noppert en Job Schuurman. Bij de vorige Eredivisie-wedstrijd van Go Ahead stond Noppert onder de lat.

Na FC Twente, Heracles Almelo, AGOVV, Achilles '29, TOP Oss, Ajax Cape Town, Ajax en Pirin wordt het de negende club in de carrière van Hengelman. 'Ik weet dat ik niet gehaald ben als eerste keeper', reageert hij op de clubsite.

'Andries Noppert krijgt het vertrouwen van de trainer en daar heb ik uiteraard alle begrip voor. Aan mij de taak om het team zoveel mogelijk te helpen waar dat mogelijk is. Je moet als reservekeeper geen storende factor in de groep zijn en mensen die me kennen weten dat ik dat niet ben. Het gaat om het team. Maar het blijft topsport, hè? Daarin is geen enkele positie een zekerheid. Ik ga er gewoon een goede dosis concurrentiestrijd tegenaan gooien en zien waar het schip strandt. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.'

Onlangs spraken we Nick Hengelman uitgebreid over zijn veelkleurige voetbalreis:

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.