Go Ahead Eagles positief gestemd over komst Marsman

In Deventer is nog niet bekend met wie Go Ahead Eagles onder de lat de Eredivisie ingaat. Nick Marsman is de beoogde nummer één voor de promovendus.

Go Ahead Eagles positief gestemd over komst Marsman

Marsman keepte afgelopen seizoen op huurbasis bij Go Ahead Eagles. De Deventer club wil door met de 22-jarige doelman, die als derde keeper met Jong Oranje deelnam aan het EK onder-21 jaar in Israël.

Go Ahead Eagles is optimistisch over het vastleggen van Marsman, maar moet nog tot een vergelijk komen met zowel de doelman als FC Twente. Bij de Enschedese club staat hij nog een jaar onder contract, maar het is nog niet bekend of de Tukkers de doelman willen verhuren of verkopen.

In Deventer heeft zich met Jurjan Wouda wel al een andere keeper gemeld. De 22-jarige goalie, die afgelopen seizoen uitkwam voor SC Heerenveen, krijgt deze week de kans zich te bewijzen.

Go Ahead Eagles is nog op zoek naar meer versterkingen. Collins John hoeft waarschijnlijk niet te rekenen op een contract in Deventer. De gewezen international begon dinsdag aan zijn stage met een conditionele achterstand. Op gezag van trainer Foeke Booy bleef hem de geplande bosloop 's middags bespaard.

Wel zekerheid kreeg Go Ahead Eagles over Mawouna Amevor. De 21-jarige verdediger is overgenomen van FC Dordrecht, waar hij een contract tot medio 2014 had.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen