Go Ahead Eagles pikt aanvallende versterking op bij Telstar

Reacties

Go Ahead Eagles heeft zich voor komend seizoen versterkt met Rashaan Fernandes. De 23-jarige vleugelspits komt over van Telstar en tekent voor drie jaar bij de Eredivisie-club uit Deventer.

Go Ahead Eagles pikt aanvallende versterking op bij Telstar
© Pro Shots

Voor Go Ahead is Fernandes al de tweede speler die met het oog op komend seizoen is vastgelegd. Eerder dit jaar werd al bekend dat de negentienjarige Belgische middenvelder Xander Blomme transfervrij overkomt van Club Brugge. Ook voor Fernandes hoeft geen transfersom te worden betaald.

'Rashaan is een speler die wij drie jaar geleden al eens hebben uitgenodigd voor een stageperiode. Hij heeft zich sindsdien goed ontwikkeld. Rashaan is een veelzijdige speler die volwassener in zijn spel is geworden', zegt technisch manager Paul Bosvelt over de voormalig jeugdspeler van Feyenoord.

Fernandes is dit seizoen onder trainer Andries Jonker een vaste waarde bij Telstar en was tot nu goed voor drie goals en acht assists. Hij kijkt ernaar uit om in de Eredivisie te kunnen voetballen. 'In de beste competitie van Nederland spelen, dat is wat ik graag wil', zegt hij op de clubwebsite. 

Fernandes spiegelt zich aan spelers als Luuk Brouwers (die na dit seizoen overstapt naar FC Utrecht), Ragnar Oratmangoen en Philippe Rommens. 'Als je ziet hoe die jongens zich ontwikkeld hebben. Zij spelen iedere week en dat is mooi om te zien. Dat motiveert mij om te laten zien dat ik dat óók kan.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.