Go Ahead bevestigt: aanvoerder Kuipers vertrekt naar Twente

Reacties

Bas Kuipers gaat een vierjarig contract tekenen bij FC Twente. Dat heeft Paul Bosvelt als technisch manager van Go Ahead Eagles beaamd, vlak voor de finale van de play-offs tegen FC Utrecht.

Go Ahead bevestigt: aanvoerder Kuipers vertrekt naar Twente
© Pro Shots
FC Utrecht
FC Utrecht
nv
1 - 2
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

De concrete interesse van FC Twente in de 29-jarige linksback was al geen geheim meer. Het contract van Kuipers in Deventer liep nog maar één jaar door. De verdediger maakt na dit seizoen de stap omhoog naar de nummer drie van dit Eredivisie-seizoen en gaat dus mogelijk Champions League-voetbal spelen.

Bosvelt was duidelijk toen hij bij ESPN gevraagd werd naar de toekomst van Kuipers. 'Ja, er zijn al de nodige berichten in de pers geweest. We hebben geprobeerd het over de play-offs heen te tillen, maar Twente was denk ik te enthousiast', zei de oud-middenvelder, die daarna instemmend knikte toen de verslaggever vertelde dat Kuipers zich voor vier jaar aan FC Twente zal verbinden.

Kuipers is in Enschede de opvolger van Gijs Smal. Het duel met FC Utrecht is voor hem de laatste wedstrijd in zijn vierde seizoen bij Go Ahead.

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.