Go Ahead beloont 'promotieheld' Kuipers met nieuw contract

Reacties

Bas Kuipers heeft een nieuw contract ondertekend bij promovendus Go Ahead Eagles. De 26-jarige verdediger gaat met de Deventenaren de Eredivisie in, nadat hij hoogstpersoonlijk goed was voor de promotie van zijn club.

Go Ahead beloont 'promotieheld' Kuipers met nieuw contract
© Pro Shots

Op de laatste speeldag in de Keuken Kampioen Divisie moest Kowet zelf winnen bij Excelsior, en dan hopen dat concurrent De Graafschap punten zou laten liggen. De wedstrijd van De Superboeren was later afgelopen en eindigde uiteindelijk 0-0, waardoor de 0-1 zege van de Deventenaren bij Excelsior genoeg was voor directe promotie naar de Eredivisie. De doelpuntenmaker: Kuipers, die met zijn winnende goal dus goud waard was voor Go Ahead en voor een enorm feest zorgde.

Nu is duidelijk geworden dat Kuipers langer bij de club blijft. Zijn nog tot medio 2022 doorlopende contract is opgengebroken en verlengd tot medio 2024. 'Hij was natuurlijk afgelopen seizoen een van de absolute sterkhouders van het elftal, met als kers op de taart zijn winnende goal tegen Excelsior', aldus technisch manager Paul Bosvelt. 'We zijn met elkaar gaan praten over contractverlenging vanuit het goede gevoel dat er aan beide kanten is. Nog voor de promotie waren we er eigenlijk al bijna helemaal uit, dat zegt iets over dat gevoel.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.