Glunderende Van Bronckhorst geniet van Van Persie

Met een glimlach op zijn gezicht zag Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zijn voormalig teamgenoot Robin van Persie scoren voor Feyenoord. Hij is meer dan tevreden met de inbreng van de 34-jarige aanvaller.

Van Persie zorgde tegen FC Groningen met een mooie actie voor de eindstand: 3-0. 'Ik heb nog met Robin gespeeld en nu maak ik hem mee als speler van mij. Ik moet zeggen dat ik heel blij ben met Robin. Hoe hij dit doelpunt maakt, dat tekent de voetballer die Robin is. Hij heeft alles meegemaakt wat er mee te maken valt. Een mooie carrière in het buitenland gehad en nu een heel mooi doelpunt.'

Bij FOX Sports reageerde Van Bronckhorst ook op de wedstrijd, die twee gezichten kende. 'De eerste helft was moeizaam, FC Groningen hield het compact en we begonnen niet goed aan de wedstrijd. In de tweede helft ging het publiek erachter staan en werd het beter. Daarna heb ik genoten van de spelers en het publiek.'