Van Persie droomt na eerste goal sinds terugkeer

Reacties

Robin van Persie maakte donderdagavond tegen FC Groningen zijn eerste goal in Nederland sinds zijn terugkeer bij Feyenoord. De aanvaller glunderde na afloop van trots.

Van Persie droomt na eerste goal sinds terugkeer

Bij een 2-0 stand combineerde Van Persie met Berghuis, waarna eerstgenoemde met een slimme voetbeweging zichzelf vrijspeelde op de rand van de zestien. Met zijn linker vond de 34-jarige spits vervolgens de verre hoek.

'Dit is iets waar je heel stiekem van droomt', was de eerste reactie van Van Persie na zijn goal. 'Als het dan uitkomt, droom ik ook, net als ieder ander. Het was een mooie goal, maar wat ook lekker is: de een-tweetjes voorafgaande aan het doelpunt. Ik merk het al een paar weken, op de trainingen ook. Het is echt genieten', aldus een blije Van Persie voor de camera bij FOX Sports.

Van Persie kreeg nog geen basisplaats sinds zijn terugkeer en moest het vooralsnog doen met invalbeurten van nog geen twintig minuten per stuk. Voor de spits - die tegen FC Groningen als invaller op de nummer 10-positie terechtkwam, is dat geen probleem. 'Ik ben er een paar maanden uit geweest en ik ben nu twee weken bezig. Het is prima voor nu, het gaat de goede kant op. We gaan stapje voor stapje, blijven genieten en uitbreiden. Ik heb plezier.'

'Goal Van Persie maakt er een beetje historische avond van'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.