Glasgow Rangers haalt Lee Wallace op bij Hearts

De Schotse kampioen Glasgow Rangers heeft kort voor aanvang van de eerste competitiewedstrijd tegen Heart of Midlothian van zaterdag opvallende zaken gedaan. Linkervleugelverdediger Lee Wallace (23), vanaf het seizoen 2004/05 contractspeler bij Hearts, is voor 1,6 miljoen euro overgenomen en kan dit weekend direct tegen zijn voormalige werkgever debuteren.

Glasgow Rangers haalt Lee Wallace op bij Hearts

Wallace, de tweede zomerversterking na Juan Manuel Ortiz (UD Almería), had in Edinburgh een nog één seizoen doorlopend contract. ‘Aan Hearts heb ik veel te danken, bij die club ben ik opgegroeid. Maar nu ben ik speler van Glasgow Rangers en zaterdag wil ik dat Rangers wint’, aldus de vijfvoudig international.

Intussen verzekerde de club zich ook van de komst van Amerikaans internationaal Alejandro Bedoya. De 24-jarige middenvelder staat nog onder contract bij Örebro SK en komt, na afloop van het Zweedse voetbalseizoen, op 1 januari naar Glasgow.

De Schotten zijn verder in afwachting van de terugkeer van verdediger Carlos Cuéllar. Met Aston Villa bereikte Glasgow Rangers begin deze week al een akkoord over de transfersom. Een bod op middenvelder Murray Davidson werd door diens club Saint Johnstone afgewezen. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's