Giménez biedt excuses aan ondanks voor Feyenoord historische Klassieker

Reacties

Waar vrijwel alle spelers van Feyenoord in euforische stemming verkeerden na de met 6-0 gewonnen Klassieker, is dat bij Santiago Giménez niet helemaal het geval. De Mexicaan - die zijn naam niet tussen doelpuntenmakers zag staan - heeft van zich laten horen op zijn socials.

Giménez biedt excuses aan ondanks voor Feyenoord historische Klassieker
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
6 - 0
Ajax
Ajax

Vier van de zes goals die Feyenoord zondag tegen Ajax produceerde, werden door verschillende spelers gemaakt. In tegenstelling tot de editie die eerder dit seizoen in de Johan Cruijff Arena werd afgewerkt, behoorde Giménez nu niet tot de gelukkigen. Arne Slot haalde de aanvalsleider een klein kwartier voor tijd naar de kant en dat zat hem niet helemaal lekker.

Na afloop verscheen het een na het andere positief gestemde bericht vanuit de Feyenoord-selectie op social media. Ook Giménez liet van zich horen, maar de tekst in zijn post werd met een andere insteek geschreven. 'Historie in De Kuip! Bedankt voor alle support', begint de spits, die daarna het boetekleed aantrekt. 'Ik weet dat jullie goals van mij verwachten en de laatste tijd heb ik jullie allemaal teleurgesteld… Ik kan jullie alleen vertellen dat ik van deze club houd en dat ik altijd voor dit shirt zal vechten. Geniet ervan, Kameraden', zo luidt de tekst van zijn posts op Instagram en X.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het verhaal van Giménez is bekend. De spits kwam in de eerste helft van het seizoen in totaal twintig keer tot scoren, maar in 2024 staat de teller in alle competities op vier. Voor zijn basisplaats hoeft Giménez in ieder geval niet te vrezen, zo liet Slot nog doorschemeren voorafgaand aan het duel met Ajax. Concurrent Ayase Ueda dwingt het volgens Slot ook niet af om de Mexicaan uit de basis te verdrijven, zo vertelde hij aan ESPN.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.