Geweigerde Letsch kan lachen om curieus moment in Berlijn

Reacties

Die paar jaar bij Vitesse hebben de bekendheid van Thomas Letsch in eigen land blijkbaar geen goed gedaan. De trainer van VfL Bochum werd in Berlijn geweigerd.

Geweigerde Letsch kan lachen om curieus moment in Berlijn
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Letsch was zondag op weg naar de microfoon van DAZN om zijn verhaal te doen over de wedstrijd tegen Union Berlin. Een overijverige steward van thuisclub hield de trainer van VfL Bochum tegen. Want wie was Letsch dan wel om zo door te mogen lopen?

Letsch kon achteraf lachen om het voorval. 'Het was best grappig', vertelde de oud-trainer van Vitesse tegen BILD. 'Ik snapte helemaal niet waarom hij mij tegenhield. Uiteindelijk begreep ik dat hij me er niet doorliet omdat ik geen accreditatie had. Het was ook voor mij een verrassing dat je als trainer niet naar een interview kan.'

Dat gesprek met DAZN kwam er wel. Nadat VfL Bochum-perschef Jens Fricke het misverstand uit de wereld had geholpen, kon Letsch doorlopen en toch zijn verhaal doen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.