Gestopte Foster tekent voor rol in sprookje Hollywood-club Wrexham

Reacties

Ben Foster staat aan de vooravond van een opvallende rentree. De 39-jarige doelman keert terug uit zijn pensioen om de door Hollywood-acteurs geleide club Wrexham aan successen te helpen.

Gestopte Foster tekent voor rol in sprookje Hollywood-club Wrexham
© Pro Shots

Foster kondigde in september zijn afscheid aan. De aanbieding van Newcastle United kon de doelman er niet van weerhouden een punt te zetten achter zijn actieve loopbaan, die hem onder andere bij Manchester United, Watford en West Bromwich Albion bracht. De rijzende ster als Youtuber wilde het zijn familie niet aandoen.

Het kriebelde blijkbaar toch nog bij de achtvoudig Engels international. Wrexham heeft hem ervan overtuigd de handschoen weer op te pakken. De club uit Wales, dat uitkomt op het vijfde niveau, is hem niet helemaal onbekend. In 2005 speelde hij al Stoke City-huurling 21 duels voor The Red Dragons.

Foster moet Wrexham helpen op de ingeslagen weg. Mede dankzij de inbreng van Hollywood-acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenny is de club uit Wales hard op weg een plek te veroveren in het Engelse profvoetbal. Foster krijgt, in ieder geval tot het einde van het lopende seizoen, een rol in dat door camera's vastgelegde sprookje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Wrexham
Meer over Wrexham
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.