Geschuif door Ten Hag levert kans op voor Malacia

Reacties

Manchester United-manager Erik ten Hag heeft voor de herstart van Premier League zijn basisploeg gewijzigd. Tyrell Malacia komt aan de aftrap tegen Nottingham Forest.

Geschuif door Ten Hag levert kans op voor Malacia
© Pro Shots

In vergelijking met het League Cup-duel met Burnley heeft Ten Hag zijn basisploeg op vier plaatsten gewijzigd. Raphaël Varane komt negen dagen na de WK-finale aan de aftrap, terwijl David De Gea zijn rol onder de lat weer terug heeft gekregen. Daarnaast beginnen Luke Shaw en Antony aan het duel met Nottingham Forest.

De niet okselfrisse Harry Maguire moet genoegen nemen met een plaats op de bank. De vraag was wie naast Varane het centrum zal gaan vormen. Lisandro Martínez is nog niet terug na het WK-succes, terwijl Victor Lindelöf evenmin van de partij is.

Shaw wordt de partner van Varane, zo bevestigde Ten Hag. 'Shaw bood zich vorige week al aan voor een centrale rol.  We moeten oplossingen vinden voor deze positie op dit moment en doen we nu dus ook.' Malacia kan daardoor zijn positie van linksback behouden. Casemiro verruilt zijn positie centraal achterin voor een rol op het middenveld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.